chválim novú tvár stránky!!! je skvelá, radosť preklikávať
11. srpna 2012 v 21:53
ganella
Hezký večer Zuzko,
moc děkuji za pochvalu, jsem ráda, že se obchůdek líbí
Napište mi prosím e-mailovou adresu a já Vám tam návody zašlu. Snad to nějak výhledově vyřešíme a zase je sem vložím
A vše nej k dnešní jmenině
11. srpna 2012 v 11:31
Zuzana Černá
moc pěkný obchůdek, ale někam se ztratily návody na háčkování....klobouček a nákrčník...
10. srpna 2012 v 11:06
ganella
Pěkný den Blani, moc děkujeme
a těšíme se na návštěvu v obchůdku
10. srpna 2012 v 11:04
Blanka
Pěkné stránky, gratuluji! Už se těším na nákup
8. srpna 2012 v 12:56
ganella
Krásný den Ivetka,
jsem moc ráda, že se Vám stránky líbí, moc si toho vážím
A to, že jsou klubka již u Vás je moc prima zpráva. Tak ať Vám jde dílo od ruky a budu se těšit na Vaši další návštěvu
Dobrý deň, Veronika,
nové stránky sú super, veľmi sa mi páčia, no a dnes prišiel aj balíček s vlnami, veľmi pekne ďakujem, Iveta
8. srpna 2012 v 12:27
mirka
Dobrý den, zaujali mě vaše nové stránky, jsou vážně moc hezké.Chtěla bych se zeptat, kdy bych sehnala návody pro háčkované šablony. Děkuji
8. srpna 2012 v 07:17
ganella
Krásné ráno Hedviko,
moc děkujeme za tak krásná písmenka, jste sluníčko
7. srpna 2012 v 23:06
Hedvika
Vaše nové stránky Verunko svědčí o Vašem dobrém vkusu a Vaší pracovitosti a šikovnosti.
Předchozím stránkám nebylo nic k vytknutí a tyto nové to je výsledek krásy a silné vůle vytvořit něco tak krásného pro potřebu někoho jiného.
Přeji Verunko hodně zákazníků a krásného zboží.
Jste zlatá.
Hedvika
7. srpna 2012 v 14:13
ganella
Jé, tak to jsou fajn zprávy paní Lyduska
Přeji hezký den
7. srpna 2012 v 14:11
lyduska59
dakujem , pozrelal som si ju, je fakt pekna a priadza mi dnes dosla tiez dakujem
tu priadzu Raibow Color som nanasla kde je schovana?
6. srpna 2012 v 17:36
ganella
Pěkný den paní Marie,
cesta už se klubíčkům krátí
Na začátku září tu budou
A moc děkujeme za chválu stránek
6. srpna 2012 v 16:43
karkulka
Ahojky,tyhle stránky jsou fakt perfektní.A děvčata všimla jste si,že přibyla nová příze Rainbow Color?Paní Veronika ji tam přidala na moji prosbu,je krásnááááá,koukněte se.Mám už ji objednanou a těším se n a pletení.
4. srpna 2012 v 01:43
Jarmila
Aha! Tak už mi to jde! Děkuji!
3. srpna 2012 v 23:21
ganella
Hezký večer Jarko,
ano jsou- koukněte do horní lišty pod názvem INSPIRATION nebo MOMENTS
Po najetí myší se Vám menu rozbalí
Pěkný večer
Tyto stránky používají a ukládají soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro jejich správné fungování (tzv. technické cookies). Dále tyto stránky využívají marketingové a analytické cookies pro zkvalitnění našich služeb a přizpůsobení zobrazovaného obsahu. Pro jejich využití je nutný Váš souhlas.
Více informací o cookies.