Tak pokud budete objednávat příště, dejte do poznámky, že chcete první a bude
Jsem ráda, že se to vyřešilo
Krásný večer
ja som to v emaily nemala. A vzdy mi ivanka posielala 1 tr. ( s vynimkou tych dvoch pripadov
To já bohužel do potvrzení ohledně platby neposílám.
Je to poučení pro příště a určitě to ještě s Ivankou promyslíme jak to vymyslet, aby k takovým záležitostem nedocházelo. Děkuji za pochopení a až budu vědět více i ze strany Ivanky, ozvu se Vám

Dobry den p. Veronika. Prepacte mi, ale musim vam napisat aj jednu staznost.
Objednavala som si teraz u vas priadzu Drops pistaciovu. Minuly tyzden v piatok balik dorazil na Slovensko p.Ivanke a ta na fb napisala ze v pondelok bude posielat dalej. Ked som v utorok balicek nedostala, tak som jej pisala a pytala sa, ze kedy ho posielala. Odpovedala mi ze pride sned zajtr t.j. v stredu. Kedze ani dnes som ho nedostala tak som jej napisala znova a prosila som ju udaje ze kedy a ako to posielala a podacie c. balicka. Odpisala mi ze : zaslane... a nic viac. Ja som si platila 1.tr postovne a balicek dostanem ako za 2. triedu. Som z toho smutna, ziadne vysvetlenie, ani ospravedlnenie. Uz sa mi to stalo u nej 3x 
Moc děkujeme za tato písmenka a jsme rádi, že je Vám v našem obchůdku dobře. Budeme se na Vaši návštěvu opět těšit a moc děkujeme
Mějte se náramně
Děkuji
Pokud byste objednávala, tak prosím přepněte na našich stránkách na Eura a až budeme dělat uzávěrku, poslala bych Vám veškeré údaje k platbě spolu s výší poštovného. Když se přidáte, budeme rádi.

a ať se čepice daří! 
. Mám z nich radost a těším se na pletení
.
Děkuji, Silvie
takže jen půl kila objednám... jdu na to. Dám vědět jak jsem s těmi odstíny dopadla... Pěknou noc 

Pěkný den
Děkuji.Veronika Švecová
Hlavní 179
Želivec
251 68
tel.: 606752311
e-mail: veronika@ganella.cz