Diskuse
4. října 2012 v 16:32
ganella
Ahoj Ivetka, objednávka je do 10.10. a Symphony stojí klubo 3,25Eur Pěkný den

4. října 2012 v 16:04
ivetabodova
Ahoj Veronika, chcem sa spýtať, aby som nemusela hľadať, dokedy treba objednať DROPS? Ešte by som chcela cenu Drops Symphony. Dík za odpoveď, Iveta
4. října 2012 v 11:29
ganella
Dobrý den Jarko, momentálně s ní bohužel nepočítáme. Snažíme se spíše věnovat přízím Drops, Schachenmayr a Red Heart. Možná někdy později, ale v této sezóně určitě ne. Veronika
4. října 2012 v 11:06
Jarka
Dobrý den, Veroniko, plánujete naskladnit také přízi Yetti color od Vlnapu? Děkuji předem za odpověď. Jarka

3. října 2012 v 16:22
ganella
Hezký den Moni, budu se moc těšit, na konci objednávky jsou poznámky a tam to prosím dopište. Kniha by měla být na konci měsíce...

3. října 2012 v 15:58
monika
Super, díky za odpověď, a jak ještě objednat, co právě není skladem - třeba ta kniha o háčkování - je tam pak nějaká poznámka, do které to připíši? Díky, Monika
1. října 2012 v 17:13
ganella
1. října 2012 v 17:11
monika
Dobrý den, mohu se zeptat, kolik je poštovné po ČR a zda jde objednávat i na dobírku? Děkuji za odpověď, Monika.
30. září 2012 v 12:58
tonka
milá Veronika, určite poznáte, že práca práve s touto priadzou je náročná ... slučky prekrývajú očká a tak sa ťažšie háčkuje, ale výsledná pletenina je úžasná!!! Vytvorila som z nej toto voľné bolerko.
http://www.sashe.sk/anthony/detail/bolerino-z-alpaky ... z ostatných klbiek spravím veľký nákrčník a detské pončo

majte sa krásne

30. září 2012 v 10:22
Jarka
Krásné nedělní ráno, Veru, děkuji za informaci, vydržím

29. září 2012 v 21:15
ganella
Hezký den Jarko, první týden v říjnu by měla klubka dorazit

, tak ještě chvilku vydržte

Pěkný víkend
29. září 2012 v 15:18
Jarka
29. září 2012 v 13:38
ganella
Krásný den Tonka, no tak to je super zpráva při sobotě

Jsem moc ráda, že klubka zvládla tu dálku v pořádku a mohou vznikat krásná dílka

Moc by mě zajímalo, co krásného vznikne z té Alpacy Bouclé-

Pěkný víkend
29. září 2012 v 13:23
tonka
balík dorazil v poriadku

priadze sú perfektné, už sa teším na prácu s nimi

prajem pekný deň

27. září 2012 v 20:08
lyduska59
P.Veronika, to je vporiadku, vsak sme ludia a kazdy mame nejake tie svoje problemy, Omyl sa moze stat, ale ja som chcela od Ivanky len odpoved, na ktoru mi odpisala, ze snad zajtra pride a az na druhy den zase po mojich otazkach , mi odpovedala. Viem ze ma dve deti a s tymi balickami a popritom aj pliest a hackovat, je dost. Trochu to sa to zbytocne nufuklo. Ale co uz , Prajem pekny vecer
27. září 2012 v 19:34
ganella
Lyduska, Ivanka se Vám určitě ozve a pevně věřím, že se vše urovná a najdete společnou řeč. Co se týká třídy poštovného, tak to je myslím uzavřené a chyba byla jednoznačně na mé straně, kdy jsem Vám nedala možnost výběru ...

Moc se za toto nedopatření ještě jednou omlouvám a přeji příjemný blížící se víkend.

27. září 2012 v 19:28
lyduska59
p. Veronika , niektore komentare pisala do sukromnych sprav a niektore do tej diskusie, cize dvojmo , asi aby ostatne dievcata nevedeli ako to v skutocnosti je. Samozrejme ze ja teraz nemam v nicom pravdu a ostatne dievcata len splepo pritakavaju Ivanke... ESTE RAZ PRIPOMINAM ZE SOM ROBILA VSETKO FER A NEMALA SOM ZIADEN ZAUJEM NEJAKO IVANKE UBLIZIT , LEN SOM CHCELA ODPOVED NA MOJE OTAZKY , NA KTORE MI ODPOVEDALA AZ NA DRUHY DEN. Prepacte mi p.Veronika za zdrziavanie, ale chcela som sa aspon tuto obhajit, kedze na fb uz nemozem
27. září 2012 v 19:21
lyduska59
... a este som si teraz precitala v sukromnej sprave , ktoru pisala s mojou dcerou, ze stale mala so mnou problemy, ze som nenila objednavky, ale to je velka loz, to mi velmi krivdi...( raz ked vypisala ze bude objednavat drops tak som sa potesila, ale bola dost dlha dodacia lehota a ja som vlnu potrebovala skor, tak som u nej prvy krat zrusila objednavku a objednala priamo z ciech, ale ked dosiel balik tak namiesto ceny 260 eur bola cena 500 eur, tak som to neprevzala... a pisala som Ivanke ze si predsa len objednam cez nu - ona nam to objednala ako jedinu samostatnu objednavku za postovne 18 eur... neviem pochopit ake problemy mala so mnou
27. září 2012 v 19:09
ganella
Hezký podvečer Lyduska,
moc mě mrzí, že se to dostalo až k takto smutné situaci

V diskuzi jsem to bohužel nedohledala, takže se neodvažuji nějak komentovat... Pevně doufám, že došlo jen k nesprávnému interpretování písmenek, která jste si mezi sebou vyměnily a vše si vzájemně vysvětlíte.

27. září 2012 v 18:59
lyduska59
Mila p.Veronika. Neviem ci ste si precitala celu diskusiu na fb ohladne tej nestastnej objednavky. P.Ivanka zrusila priatelstvo na fb so mnou a aj s mojou dcerou. Ja som predchvilou dosla z prace a hned sadla za pocitac a citala tu diskusiu. Nemohla som sa do nej zapojit, pretoze som pracovala, a uz sa ani vyjadrit nemozzem. PIvanka asi velmi zle pochopila celu tu situaciu, a ked som jej napisala ze uz viem kde nastal problem, tak mi potom zacala vypisovat ze ju verejne osocujem a ziadala odo mna verejne ospravedlnenie. A zaco, prosim? Ved ja som ziadnu chybu neurobil. Za kazdy doruceny balicek sam jej napisala ze dosiel ( az na tie 2 pripady ked urobila chybu Ivanka a pripominam ze sa za to ospravedlnila a viac sme to nerozoberali ) . Raz som od nej kupovala ciapocku a udala som jej vysku a sirku ciapocky a este som pripomenula ze asi taku velkost ako pre jej malu dcerku. Ona mi ju poslala , ale velkost bola velmi mala, rozmer vobec nesedel s tym nasim. Ivka sa mi ospravedlnila a poslala mi vacsiu a pisala ze to bude na jej naklady. Ale mne bolo luto ze na to dava cas, priadzu , tak som jej poslala peniazky aj za tu druhu ciapocku. Ja si myslim ze moje jednanie s p.Ivkou bolo fer. Ja som jej aj pisala ze som vdacna ze tie balicky posiela a tiez som jej pisala ze ak treba tak ja som ochotna jej zaplatit aj za to ze s tym robi - proviziu, len nech to da vediet. Ja som povazovala p.Ivanku za rozumnu zenu, ze pochopi a com sa vlasne pise, ale nic nepochopila. Len nas jednoducho zrusila ako priatelov. Je mi to velmi, velmi, velmi luto